Флеш, Стріла і Супергьорл зробили фото на пам'ять на фоні Бетсигналу

11 січня 2019,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли поруч з вами опиняється Бетсигнал в його натуральну величину, це відмінний привід для крутого спільного супергеройського знімка. І головні актори серіалів «Стріла», «Флеш» та «Супергьорл» скористалися їм сповна.

Події останнього кросовера супергеройських серіалів Arrowverse під назвою «Інші світи» відбувалися в альтернативному всесвіті, і в їх рамках супергерої Кара Денверс (Мелісса Бенойст), Олівер Квін (Стівен Амелл) та Баррі Аллен (Грант Гастін), останні з яких помінялися життями й костюмами, відвідали легендарне місто Ґотем.

В Ґотемі є своя супергероїня — Кейт Кейн (Рубі Роуз), — і у неї є Бетсигнал, який ви можете розглянути краще на новому закулісному знімку кросовера, яким поділився в Instagram Амелл.

Цікаво, що Бенойст і Амелл виглядають на цьому фото як діти, які зустріли справжнього Санту, а Гастін так сильно вжився в образ Зеленої Стріли, що майже не посміхається.

Дивіться також новий погляд на Бетвумен за лаштунками кросовера «Інші світи».

Серіал «Флеш» повернеться на екрани 16 січня, нова серія «Супергьорл» вийде 21 січня, а «Стріла» знову відправить нас у Стар-сіті 22 грудня.

2836 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: