Хітовий серіал «Велика маленька брехня» покажуть на каналі «Інтер»

8 січня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці тижня на телеканалі «Інтер» відбудеться українська прем'єра хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня», чий дебютний сезон отримав 4 премії «Золотий глобус».

«Велика маленька брехня», є екранізацією роману-бестселера письменниці Ліан Моріарті, і розповідає про життя п'яти матерів, які живуть у нібито ідилічному прибережном містечку Монтерей, а їхні діти ходять в одну школу.

Молода мати-одиначка Джейн переїжджає в Монтерей зі своїм маленьким сином, і її тут же під своє крило бере активна Мадлен, яка завжди готова прийти на допомогу. Кращою подругою Мадлен є мати близнят і колись успішний юрист Селест, яка вийшла заміж за чоловіка молодшого за неї й залишила свою кар'єру, щоб бути матір'ю.

У кожної з цих жінок є свої темні секрети, але незабаром їх назавжди тісно об'єднає одна страшна трагедія вбивство на вечірці для батьків, організованою школою, і фасади їх нібито ідеальних життів дадуть серйозну тріщину.

Центральних героїнь цієї історії втілюють знамениті актриси Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Зої Кравіц і Лора Дерн.

Також у серіалі знялися Александр Скарсгард, Адам Скотт, Джеффрі Нордлінг, Джеймс Таппер, Іен Армитедж та Кетрін Ньютон.

Режисером 1 сезону став номінант на премію «Оскар» Жан-Марк ВаллеДалласський клуб покупців», «Дика»).

Разом з 4 «Золотими глобусами» «Велика маленька брехня» завоювала 8 премій «Еммі» і зараз займає 142-е місце в рейтингу найкращих серіалів усіх часів на сайті IMDb.

2 сезон цієї драми, який знімає володарка премії «Оскар» Андреа Арнольд, вже є однією з найбільш очікуваних телеподій 2019 року, зокрема через те, що в ньому з'явиться сама Меріл Стріп.

Показ перших трьох серій серіалу «Велика маленька брехня» стартує на «Інтері» у цю неділю, 13 січня, о 17:00.

2623 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: