Суперсила Мери з «Аквамена» називається гідрокінез

29 грудня 2018,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Ембер Герд пояснила, якими суперздібностями володіє її підводна принцеса Мера у супергеройському екшені «Аквамен».

Ми вже неодноразово чули про телекінез здатність рухати предмети і людей силою думки, оскільки він є досить популярною суперсилою в колах різноманітних героїв та лиходіїв у коміксах та в кіно. Прю з «Зачарованих», Професор Ікс і Джин Грей з «Людей Ікс», Од з «Дуже дивних справ», Багряна відьма, Віжен, Доктор Стрендж з фільмів MCU, Віллоу з «Баффі»... цей список можна продовжувати і продовжувати.

Але в підводному королівстві Атлантида існують інші правила, ніж на поверхні, тому його мешканці володіють не телекінезом, а гідрокінезом, на чому Герд зробила акцент під час інтерв'ю на передачі «Нічне шоу з Джиммі Феллоном»:

[Сила Мери] гідрокінез це не просто вміння дути бульбашки. Моя героїня має здібність контролювати воду. Вона може використовувати її для захисту чи в якості зброї... Плюс це виглядає круто.

Описуючи свою супергероїню, актриса підкреслює, що вона «абсолютно не дівчина в біді»:

Мера не просто «принцеса». Вона також є крутою королевою-воїтелькою. Вона відважна, вона сама собі супергероїня. [Мера] вам не дівчина в біді.

Побачити, як Мера застосовує гідрокиінез, ви можете в п'ятому трейлері супергеройського екшену Джеймса Вана, який розташований нижче.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Аквамен», який ви вже можете подивитися на великому екрані в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Аквамен» ви знайдете в нашій афіші.

4241 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: