Брюс Вейн і Джеймс Гордон розмовляють на тлі майбутнього Бетсигналу у фрагменті прем'єри 5 сезону «Ґотема»

28 грудня 2018,  00:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився новий фрагмент 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем», чия перша серія вийде 4 січня за українським часом.

Ґотем був відрізаний від усього світу, і тепер в ньому правлять злочинці, але Джеймс (Бен МакКензі) не здається і виходить вночі на дах, де включає поліцейський прожектор, який символізує надію для міста. До нього приєднується Брюс (Давід Мазуз), і Джеймс розповідає йому, що у них закінчуються запаси, а уряд не збирається посилати в місто провізію чи евакуювати його жителів. Джеймс нагадує Брюсу, що вони залишилися в Ґотемі, тому що людям потрібен захист, а хлопець каже, що йому треба йти, оскільки Селіні (Камрен Бикондова) стає гірше, і лікарі хочуть її оперувати. У кінці відео вони запитують один одного, чи шкодують вони про те, що залишилися, і у них обох є тільки одна відповідь на це питання: «Безумовно ні».

Дивіться також розширений трейлер 5 сезону «Ґотема», який показує більше Бейна (Шейн Вест), бійку Брюса з Джокером (Камерон Монахен) і фрагменти очікуваної епічної битви лиходіїв та героїв міста.

2155 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: