Другий ТБ-ролик екшену «Капітан Марвел»

26 грудня 2018,  20:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора на честь Різдва кіностудія Marvel Studios поділилася новим ТБ-роликом свого наступного супергеройського екшену «Капітан Марвел», який отримав назву «Народжена вільною».

«Капітан Марвел» буде передостанньою главою Третьої Фази Кіновсесвіту Marvel, яка підійде до свого кінця у фільмі «Месники: Завершення», але спершу представить світу нову супергероїню. У 1990-х роках Керол Денверс (Брі Ларсон) була земним пілотом, яку після космічного інциденту забрали до себе представники іншопланетної раси крі й зробили її однією з них благородною воїтелькою. Але пошуки небезпечних скрулів, які бажають розв'язати міжпланетну війну та вміють змінювати свій зовнішній вигляд і маскуватися під невинних бабусь, приводять Керол назад на рідну Землю, де вона стане найвеличнішою супергероїнею, відомою як Капітан Марвел.

Раніше в цьому місяці було представлено два нових постери фільму «Капітан Марвел», на яких головна героїня оповита могутньою енергією. В кінотеатри України новий екшен від Marvel вийде 7 березня 2019 року.

2730 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: