Перший погляд на Джуді Денч в фентезі «Артеміс Фаул»

25 грудня 2018,  03:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зелений їй до лиця. Легендарна британська актриса і володарка премії «Оскар» Джуді Денч постає в образі бойової ельфійки в футуристичній формі на новому кадрі фентезійного фільму «Артеміс Фаул».

Картина «Артеміс Фаул», в основі якої лежить перший роман з популярної фентезійної серії письменника Йона Колфера, розповість про 12-річного кримінального генія Артемиса Фаула, який дізнається, що під землею існує чарівний світ, і вирішує заволодіти його золотом.

Денч стане однією з ключових представниць цього чарівного народу командером Рут, яка очолює спецзагін ЛеППРКОН, що захищає чарівний та людський світи від злих магічних істот.

На своєму першому кадрі, яким минулого тижня поділився журнал Entertainment Weekly, Рут та інші ельфи в зеленій формі ЛеППРКОН готуються до облоги особняка Фаулів.

В інтерв'ю для журналу режисер Кеннет Брана розповів, що під час зйомок цього епізоду Денч вразила своєю грою всіх акторів та близько 500 учасників масовки:

Я побачив, як всі ці актори раптом природним чином включали увагу, коли вони бачили Джуді, яка [на зйомках] мала такий важливий вид, володіла крутістю в цьому шикарному шкіряному плащі і з такою легкістю несла владу на своїх плечах.

Тизер-трейлер, який ви можете побачити нижче, показав всього 1 секунду за участю командера Рут у втіленні Денч, хоча за кадром постійно звучав її голос, так що з нетерпінням чекаємо релізу повноцінного трейлера, щоб познайомитися ближче з цією героїнею.

Роль Артеміса Фаула виконує актор-початківець Фердіа Шоу.

Також разом з ним та Денч в даній екранізації зіграють Джош Гад (Мульч Копач), Нонсо Анозі (Дворецькі), Лара МакДоннел (Холлі Куць), Нікеш Пател (О'Гир) та Міранда Рейсон (Ангеліна Фаул).

В український прокат «Артеміс Фаул» прибуде влітку, 8 серпня 2019 року.

6922 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: