Леа Сейду повернеться в ювілейному фільмі про Джеймса Бонда

25 грудня 2018,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Невже Джеймс Бонд знайшов своє кохання? У фільмі «Бонд 25» Леа Сейду знову втілить його дівчину Мадлен Свонн.

Сюжет ювілейної голови франшизи «Бонд 25» все ще тримається в найсуворішому секреті, але стало відомо, що в наступному фільмі відомий ловелас Джеймс Бонд возз'єднається з доктором Мадлен Свонн, з якою він познайомився в рамках операції «Спектр» і в яку закохався під час тих напружених подій.

В ролі агента 007 на екрани повернеться Деніел Крейг, і для його версії Бонда це будуть другі серйозні стосунки.

У своєму дебютному фільмі «Казино „Рояль“» нинішній Бонд по-справжньому закохався в фатальну жінку Веспер Лінд (Єва Грін), але, на жаль, вона загинула у фіналі на його очах, і він нічого не міг зробити, щоб її врятувати. Потім Бонд знову повернувся до ні до чого не зобов'язуючих відносин з жінками, поки не зустрів Мадлен. За професією вона є психіатром, так що у неї може і вийде знайти підхід до пораненої души героя.

Разом з Крейгом і Сейду в очікуваному шпигунському бойовику зіграють Рейф Файнс, Наомі Гарріс, Бен Вішоу та Рорі Кіннер.

Честь зняти 25-ту картину легендарної франшизи дісталася режисерові 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив» Кері Фукуназі.

Після «Спектру» Сейду зіграла в драмі Ксав'є Долана «Це всього лише кінець світу», романтичній фантастиці «Зої» з Юеном МакГрегором та драматичному бойовику «Курськ» з Коліном Фертом.

Очікується, що «Бонд 25» вийде в світовий прокат 13 лютого 2020 року.

3115 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: