Галь Гадот оголосила про завершення зйомок «Диво-жінки 2»

24 грудня 2018,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 23 грудня, підійшов до фіналу знімальний процес очікуваного супергеройського фільму «Диво-жінка 1984», і на честь цього Галь Гадот показала три нові закулісні фотографії.

Разом з фото 33-річна актриса поділилася в Instagram емоціями від роботи над своїм другим супергеройським сольником, чиї зйомки проходили в трьох країнах:

Ми зробили це. Знову!! І наскільки зйомки першої «Диво-жінки» були чудовими, цей раз був ще більш унікальним і особливим... Ми знімали на 4 різних локаціях в 3 країнах, і я дуже пишаюся майже 1000 членів команди, які приходили на знімальний майданчик кожен день, віддаючи все, що у них було, нашому фільму. Не можу мріяти про кращих партнерів у цій справі.

На всіх нових знімках поруч з Гадот можна побачити режисера першої «Диво-жінки» та її сиквелу Петті Дженкінс, і актриса зазначає, що дуже здружилася з нею за ці два фільми і «рада називати її своєю подругою»:

Я так щаслива, що єдина і неповторна Петті Дженкінс є моїм режисером. Вона завжди нас захищає, вона дає нам крила, щоб ми не боялися кидати виклик, і кожен день допомагала нам знаходити найбільш творчі версії самих себе... Я так вдячна, що кличу її своєю подругою.

Разом з Гадот в сиквелі повернеться Кріс Пайн в образі Стіва Тревора. Яким чином їм вдасться його воскресити, дізнаємося через півтора року.

Також компанію їм складуть Крістен Віг (Барбара Мінерва/Гепарда), Педро Паскаль (персонаж поки не розкритий), Конні Нільсен (королева Іполіта) та Робін Райт (генерал Антіопа).

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися більше 30 фотографій зі зйомок за участю Гадот і Пайна.

Українська прем'єра «Диво-жінки 1984» очікується 4 червня 2020 року.

1526 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: