Міжнародний трейлер «Темний фенікс»

24 грудня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди Ікс стикаються з неконтрольованими та руйнівними силами Джин Грей в новому міжнародному трейлері супергеройського екшену «Темний фенікс».

У новій главі франшизи «Люди Ікс» сили Джин Грей (Софі Тернер) піддають небезпеці цілу планету, і команді Професора Ікс (Джеймс МакЕвой), куди входять Містік (Дженніфер Лоуренс), Звір (Ніколас Голт), Нічний змій (Коді Сміт-МакФі), Циклоп (Тай Шерідан) і Шторм (Александра Шипп), доведеться обирати між життям своєї подруги і порятунком людства.

У міжнародному трейлері з'являються флешбеки дитинства Джин, включаючи автокатастрофу, в якій загинула її сім'я, а доросла Джин звертається до Магніто (Майкл Фассбендер) і каже йому, що «прийшла за відповідями», але він їй не вірить і відповідає, що вона «прийшла за дозволом».

А в кінці Ерік додає, що він «бачив зло і зараз дивиться на нього».

Режисером екшену виступає Саймон Кінберг.

Новий кадр картини «Темний фенікс» показав зустріч Джин Грей з іншопланетною лиходійкою Сміт (Джессіка Честейн), яка зіграє ключову роль в цій історії.

Нижче ви знайдете офіційний український тизер-постер фантастики «Темний фенікс», яку в кінотеатрах України покажуть влітку, з 6 червня 2019 року.

7890 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: