Перший погляд на не синього Вілла Сміта та інших героїв в рімейку «Аладдін»

23 грудня 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На перших кадрах і в закулісному відео зі зйомок діснеївського рімейка Гая Річі «Аладдін» легендарний персонаж Джині постає у своїй звичайній людській формі. Але не переживайте, він все-таки буде у фільмі синім.

На цьому тижні журнал Entertainment Weekly помістив на свою обкладинку головних героїв художньої адаптації класичного мультфільму «Аладдін» з живими акторами: Аладдіна, принцесу Жасмін та чарівного Джині.

Ці знамениті образи приміряли на себе Мена Массуд, Наомі Скотт та Вілл Сміт, яких ви можете побачити під час знімального процесу рімейка Річі в закулісному відео, що розташоване вище.

З релізом обкладинки і перших офіційних кадрів шанувальники мультфільму одразу почали обурюватися щодо того, що Джині не є синім.

Але актор тут же поспішив запевнити, що це тільки людська форма його персонажа, і що його Джині все-таки буде синього кольору:

Бам! Перший погляд на Джині, принцесу Жасмин та Аладдіна! Подивіться, як я круто виглядаю з високим хвостом [на обкладинці] @entertainmentweekly. І так, я буду СИНІМ! Так виглядає Джині у своїй людській формі. Але мій персонаж буде комп'ютерним більшу частину фільму.

Ви теж з нетерпінням чекаєте виходу повноцінного трейлера, щоб побачити Сміта в образі синього Джині?

А поки переглядаємо його тизер-трейлер, який показує легендарну печеру, де головний герой знаходить ту саму чарівну лампу, у якій живе Джині.

«Аладдін» прилетить в українські кінотеатри на своєму килимі-літаку у кінці весни, 23 травня 2019 року.

7845 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: