Блокбастер «Месники 4» отримав офіційну українську назву

22 грудня 2018,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! В українському прокаті супергеройський фільм «Avengers: Endgame» називатиметься «Месники: Завершення».

Коли вийшов перший тизер-трейлер четвертих «Месників», прокатник B&H Film Distribution Company представив його дубльовану версію під назвою «Месники: Війна нескінченності 2», чим розчарував багатьох глядачів. Нарешті їхня думка була прийнята до уваги, і екшен отримав ближчу до оригіналу назву «Месники: Завершення».

Офіційний синопсис фільму «Месники: Завершення», де Месники і Вартові Галактики, які залишилися в живих, будуть виправляти те, що скоїв Танос:

Кожна історія має своє завершення — попереду епічний фінал найвеличнішої історії у Всесвіті Marvel. Чи зможуть Месники зупинити Таноса, зважаючи на великі втрати у своїх рядах? І чи вдасться вціліти людству у цьому масштабному протистоянні?

Назву «Месники: Завершення» тепер можна побачити і на міжнародному сайті IMDb, найбільшому кіноресурсі в світі, так що вона на 100% є справжньою.

У фільмі повернуться актори Роберт Дауні мол., Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Карен Гіллан, Пол Радд, Джеремі Реннер, Марк Руффало, Джош Бролін, Бредлі Купер та Брі Ларсон.

Режисерами цього епічного фіналу виступають Ентоні і Джо Руссо, які зняли екшен «Месники: Війна нескінченності».

Як вам українська локалізація «Месники: Завершення»? Чи вам більше подобається російська назва «Месники: Фінал»? А може «Месники: Кінець гри»? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

Українська прем'єра блокбастера «Месники: Завершення», чий дубльований тизер-трейлер дивіться нижче, відбудеться 25 квітня 2019 року.

7939 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: