Г'ю Джекман і Джейк Джилленхол по-святковому розіграли Раяна Рейнольдса

22 грудня 2018,  01:28 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Джекман та Джейк Джилленхол вирішили нарешті поставити балакучого Раяна Рейнольдса на місце. Вони нарядили його в жахливий різдвяний светр і зробили з ним в цьому стильному образі смішні фото на тлі ялинки.

В Америці існує цілий тренд в період різдвяних свят вбиратися всією родиною у светри з жахливими принтами на тему Різдва і робити в них сімейні фото.

Тож коли Джекман і Джилленхол запросили Рейнольдса на тематичну вечірку, де всі будуть в таких светрах, зірка «Дедпула» наївно їм повірив. На свою голову і нам на радість.

Рейнольдс виявився єдиним, хто прийшов у такому светрі на вечірку, а після жартівники очевидно шантажем змусили актора опублікувати фото в ньому в своєму Instagram, і за це в описі він назвав їх неприємним словом:

Ці чортові мудаки сказали, що буде вечірка в светрах.

Фотографії моментально підірвали Інтернет і менш ніж за добу зібрали 7 мільйонів лайків, включаючи лайки від дружини Рейнольдса Блейк Лайвлі, їх колег по супергеройським фільмам Тома Голланда і Кріса Гемсворта й від зірок «Гри престолів» Емілії Кларк та Мейсі Вільямс.

А кілька годин тому Джекман поділився ще одним знімком з цієї серії, де він, Рейнольдс та Джилленхол постають в образах Росомахи, Дедпула і суперлиходія Містеріо, останній з яких з'явиться в фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» в наступному році:

Достатньо слів. #jakegyllenhaal @vancityreynolds

В нижньому лівому кутку за вікном на них при цьому сумно дивиться Людина-павук.

Джекман і Рейнольдс вже давно є друзями, ще з тих пір, як разом зіграли мутантів у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха», а з Джилленхолом Рейнольдс знімався в торішній науковій фантастиці «Життя».

Коли Рейнольдс перезапустив свого Дедпула, вони з Джекманом почали підколювати один одного в дусі своїх персонажів, які завжди змагалися в коміксах. Шкода тільки, що Джекман покинув пост Росомахи, і їхні герої більше не зустрінуться на великому екрані.

Зате у нас завжди будуть ці святкові фото.

29854 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: