Сергій Бабкін прикрасив свою бороду до Дня святого Миколая

20 грудня 2018,  00:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Хоча в мультфільмі «Ґрінч» співак і актор Сергій Бабкін став українським голосом головного героя, який ненавидить Різдво, насправді він так сильно любить новорічні свята, що навіть готовий перетворити свою бороду на новорічну ялинку.

У середу, 19 грудня, коли вся Україна відзначає свято День святого Миколая, Бабкін опублікував в соцмережах свій креативний портрет з ялинковими іграшками в бороді, а в описі до нього привітав своїх шанувальників і підкреслив, як важливо зараз продовжувати вірити в чудеса:

Вітаю всіх з одним з найпрекрасніших свят в році!!! Він найперший починає низку чарівництва. І з усіх інших — найсправжній! Свято Святого Миколая Чудотворця! Людина, яка без перебільшення творила чудеса! Він же і Санта Клаус. Дорогі мої, прошу вас вірте в чудеса!!! Не соромтеся і не лінуйтеся цього, по істині, очищаючого і лікувального заняття. Будьте щасливі!

Мультфільм «Ґрінч», де Бабкін дублює головного героя, виходить в український прокат у четвер, 20 грудня.

Ви вже можете почути його лиходійський голос у третьому українському трейлері «Ґрінча», який розташований нижче.

Фотографії з українського дубляжу «Ґрінча», в якому разом з Бабкіним брала участь народна артистка України Ніна Матвієнко, ви знайдете в галереї мультфільму.

Після Бабкін зіграє другорядну роль в українській комедії «11 дітей з Моршина», яка прибуде в кінотеатри одразу після Нового року, 3 січня.

2308 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: