Поповнення каста фільму «Кращий стрілець 2»

18 грудня 2018,  03:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Тому Крузу в очікуваному сиквелі «Кращий стрілець 2» складуть володарка премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі, номінант на премію «Оскар» Ед Гарріс і лауреат премії «Золотий глобус» Джон Гемм.

«Кращий стрілець 2» буде продовженням картини Тоні Скотта «Кращий стрілець», яка вийшла на екрани в 1986 році і розказувала про талановитого молодого пілота винищувача лейтенанта Піта Мітчелла по кличці Меверік.

Роль Меверіка виконував Круз, і в сиквелі він знову одягне форму ВПС США і сяде за штурвал винищувача, як повідомляє перша і поки єдина промо-фотографія, яку ви можете побачити нижче.

Кого в «Кращому стрільці 2» зіграють такі імениті актори, як Коннеллі, Гарріс та Гемм, поки не розголошується.

Протеже Меверіка в цій історії втілить зірка оскароносного фільму «Одержимість» Майлз Теллер. Його персонажа звуть Бредлі Бредшоу.

Разом з Крузом в сиквелі повернеться Вел Кілмер в ролі Айсмена.

Режисером «Кращого стрілка 2», чиї зйомки почалися в кінці травня і все ще тривають, виступає Джозеф Косінські, який зняв фантастику «Світ забуття».

В майбутньому Коннеллі зіграє ключову роль в очікуваному науково-фантастичному бойовику Роберта Родрігеса «Аліта: Бойовий ангел», чия прем'єра відбудеться у лютому 2019 року.

Гарріс нещодавно повернувся в образі Чоловіка у чорному в 2 сезоні популярного серіалу «Світ Дикого Заходу», а Гемма в цьому році можна було побачити в кінотеатрах України у комедії «Ти квач!» і трилері «Погані часи у „Ель Роялі“».

Світова прем'єра фільму «Кращий стрілець 2» переїхала з липня 2019 року майже на рік вперед і тепер відбудеться у червні 2020.

1665 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: