Юен МакГрегор воюватиме з Марго Роббі в «Хижих пташках»

17 грудня 2018,  02:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Юен МакГрегор отримав роль головного лиходія в супергеройському екшені «Хижі пташки», чиї події будуть відбуватися після подій «Загону самогубців».

«Хижі пташки» покажуть, як лиходійка Харлі Квінн, яка звільнилася від впливу Джокера, вирішує продовжувати робити добро і об'єднується з Чорною канаркою, Мисливцею і Рене Монтойєю, щоб врятувати дівчинку Кассандру Кейн від злого злочинного боса.

Цим злим злочинним босом буде Чорна маска, і його зіграє Юен МакГрегор, найбільш відомий завдяки ролі молодого Обі-Вана Кенобі у франшизі «Зоряні війни».

В коміксах DC Чорна маска є одним з основних ворогів Бетмена, але з усіма цими чутками про те, що Бен Аффлек залишає посаду Темного лицаря, навряд чи у нього буде камео в даній історії.

В образі Харлі Квінн на екрани повернеться Марго Роббі, яка вже отримала остаточний варіант сценарію від сценаристки Крістіни Ходсон.

Чорну канарку втілить Джерні Смоллетт, Мисливицею стане Мері Елізабет Вінстед, а роль Рене Монтойї отримала Розі Перес.

Кассандру Кейн зіграє Елла Джей Баско, для якої це буде дебют у кіно.

Цього року МакГрегор виконав головні ролі в диснеївській картині «Крістофер Робін» та науково-фантастичній мелодрамі «Зої».

«Хижі пташки», чиї зйомки повинні початися в січні, увірвуться в кінотеатри в лютому 2020 року. Їхнім режисером буде Кеті Янь.

3003 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: