Два нових постера «Капітан Марвел» з Брі Ларсон

10 грудня 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брі Ларсон оповита могутньою енергією на новому постері свого сольного супергеройського екшену «Капітан Марвел».

Екшен «Капітан Марвел» перенесе нас в 90-ті й познайомить з новою супергероїнею всесвіту Marvel, з силами якої можуть позмагатися лише одиниці.

Знайомтеся, Керол Денверс. Колись вона була пілотом американських ВПС, але після зіткнення з іншопланетної расою крі отримала суперздібності й була прийнята в їхні ряди, щоб захищати сусідні галактики.

Одного разу Керол повертається на Землю, щоб вистежити небезпечних скруллів, які вміють змінювати зовнішній вигляд, і починає згадувати своє минуле життя тут. Опинившись в центрі війни двох іншопланетних рас, Керол вирішує захистити людство і так стає найвеличнішою із супергероїнь.

Компанію Ларсон в цій міжгалактичній пригоді складуть Джуд Лоу, Семюел Л. Джексон, Джемма Чан, Лі Пейс, Бен Мендельсон, МакКенна Грейс, Аннетт Бенінг, Джимон Хонсу, Лашана Лінч і Кларк Грег.

Другий постер з усміхненою героїнею, зроблений в стилі ретро, був представлений на конвенції Brazil Comic-Con, яка відбулася на вихідних у місті Сан-Паулу.

Ларсон особисто представила фільм «Капітан Марвел» в Бразилії і зустрілася там з переповненим залом шанувальників, які з великим нетерпінням чекають побачити її супергероїню в дії.

Який з цих постерів вам подобається найбільше? Голосуйте у коментарях.

Режисерами картини є Анна Боден і Райан Флек.

Українська прем'єра «Капітана Марвел», чий новий дубльований трейлер дивіться нижче, відбудеться 7 березня 2019 року.

Після Капітан Марвел зіткнеться з Таносом у фільмі «Месники 4», який вийде на екрани 25 квітня 2019 року.

2643 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: