Майлз Моралес і Пітер Паркер у фрагменті «Людина-павук: Навколо всесвіту»

8 грудня 2018,  22:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, деякі Люди-павуки вміють ставати невидимими, як показує новий фрагмент супергеройської анімаційної картини «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Тінейджер з Брукліна Майлз Моралес (Шамеік Мур) звик вважати себе єдиним Людиною-павуком у своєму світі, але одного разу крізь міжпросторовий портал до його Нью-Йорку прибуває інший Людина-павук — Пітер Паркер (Джейк Джонсон). Вони починають працювати разом над тим, щоб повернути Пітера додому, і по ходу справи більш досвідчений супергерой вчить Майлза контролювати свої здібності. У фрагменті хлопець ніяк не може відлипнути від світильника, чим може викрити їх під час проникнення в лабораторію, що знаходиться під охороною. А коли йому нарешті за допомогою пісні вдається розслабитися і опуститися на підлогу, Майлз відкриває в собі нову здібність: він вміє ставати невидимим.

Раніше на тижні вийшов промо-ролик «Людина-павук: Навколо всесвіту», який розкрив нові деталі про супергероїню Гвен-павук (Гейлі Стайнфелд). В український прокат мультфільм виходить наступного тижня, 13 грудня.

2902 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: