Український постер фентезі «Майбутній король»

8 грудня 2018,  01:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український постер британської фентезійної картини «Майбутній король», головну роль в якій грає син зірки «Володаря перснів» і «Хоббіта» Енді Серкіса.

«Зло дістане по заслузі!»

Фентезі «Майбутній король» було натхненне легендами про короля Артура і розповість про сучасного тінейджера Алекса, який разом зі своїми друзями відправляється в небезпечний і повний пригод квест, щоб відвернути середньовічну загрозу.

Роль Алекса, якого можна побачити на українському постері з чарівним мечем Екскалібуром в рюкзаку, виконує Луїс Ешборн Серкіс, молодший син відомого актора Енді Серкіса. Незважаючи на свій юний вік, Луїс вже встиг зіграти в популярному серіалі «Табу» з Томом Гарді.

Компанію йому в кадрі складуть зірка франшизи «Люди Ікс» Патрік Стюарт, який втілить чарівника Мерліна в старості, та Ребекка Фергюсон з бойовиків «Місія неможлива», яка зіграє злодійку Моргану.

Юним Мерліном стане Енгус Імрі.

Дивіться український трейлер фільму «Майбутній король», режисером і сценаристом якого є Джо Корніш.

Корніш найбільш відомий завдяки науково-фантастичній комедії «Чужі на районі», а також він працював над сценарієм супергеройського екшену «Людина-мураха».

«Майбутній король» вийде в український прокат 28 лютого 2019 року.

1442 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: