Лілі Джеймс і Армі Гаммер зіграють подружжя у фільмі «Ребекка»

29 листопада 2018,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в новій адаптації відомого детективного роману Дафни Дю Морье «Ребекка» виконають Лілі Джеймс та Армі Гаммер.

У драматичному детективі «Ребекка» Джеймс втілить молоду заміжню жінку місіс де Вінтер, яка прибуває в Мандерлі, похмурий будинок на англійському узбережжі, що належить її новому чоловікові Максиму де Вінтеру, чию роль виконає Гаммер.

Там новій господині доведеться вести непросту боротьбу з тінню першої дружини Максима Ребекки, яка померла, та її непривітною економкою місіс Денверс.

Кастинг на ролі Ребекки і місіс Денверс все ще триває.

Режисером «Ребекки» буде Бен ВітліВисотка», «Перестрілка», «Доктор Хто»). Адаптацією роману займалася сценаристка Джейн ГолдманЛюди Ікс: Перший клас», «Kingsman: Таємна служба»).

Найвідомішою екранізацією роману Дю Морье є фільм «Ребекка», який у 1940 році показав Альфред Хічкок. Головні ролі в ньому виконали Лоуренс Олів'є та Джоан Фонтейн. Творіння Хічкока отримало 2 премії «Оскар», включаючи головну статуетку за Найкращий фільм.

Влітку Джеймс можна було побачити в хітовому мюзиклі «Mamma Mia! 2». Іншими відомими роботами акторки є картини «Попелюшка», «На драйві» та «Темні часи».

Гаммер на початку року отримав схвальні відгуки за свою гру в оскароносній драмі «Клич мене своїм ім'ям», а в лютому він зіграє в байопіку «За статевою ознакою» Фелісіті Джонс.

Проект «Ребекка» знаходиться на стадії підготовки до зйомок, але дати виходу на екрани у нього поки немає.

3435 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: