Новий погляд на костюм і головний убір Поляріс в 2 сезоні «Обдарованих»

28 листопада 2018,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емма Дюмон продемонструвала в соцмережах кілька нових костюмів Полярис з наступних серій 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

8 серія 2 сезону серіалу «Обдаровані» буде важливою серією для мутантки Полярис, яка є дочкою легендарного Магніто.

Промо-ролик серії показав, що в ній Полярис надягне на голову зелений головний убір, який вона носить у коміксах, а закулісні фотографії від Дюмон представляють також декілька нових костюмів мутантки: повністю чорний наряд і костюм зі сріблястою кольчугою. Схоже, Полярис зібралася на війну.

В описі до спільної фотографії з дизайнером реквізиту Елізабет актриса розповіла, скільки праці було вкладено в «корону» Лорни:

Після 24 різних прототипів і безлічі пізніх ночей цей геній нарешті надів цю дивовижну річ на мою голову. Я точно заплакала. Не буду брехати.

А на самому останньому знімку ви можете побачити Дюмон у новому костюмі й головному уборі в компанії актриси Сюзанни Скеггз, яка в новій серії зіграє юну версію Полярис. І Дюмон дуже цьому рада:

Не можу дочекатися, коли ви, хлопці й дівчата, побачите, як ця маленька рок-зірка підкорить всіх в образі юної Полярис в сьогоднішньому епізоді. Сюзанна Скеггз, я більше нікого не можу уявити в цій ролі. Люблю тебе, дівчисько.

Серію «the dreaM» («Мрія»), де Полярис дебютує у своїй зеленій «короні», ви зможете подивитися вже в цю середу, 28 листопада.

2725 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: