Джерні Смоллетт стане Чорною канаркою у «Хижих пташках»

6 листопада 2018,  02:48 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому супергеройському екшені від студій Warner Bros. і DC «Хижі пташки» Харлі Квінн битиметься пліч-о-пліч з Чорною канаркою.

Фільм «Хижі пташки» («Birds Of Prey») буде екранізацією коміксів DC і розповість про жіночу суперкоманду на чолі з Харлі Квінн з «Загону самогубців». Вона об'єднається разом з супергероїнями Чорною канаркою і Мисливицею та офіцером поліції Готема Рене Монтойєю, щоб врятувати дівчинку Кассандру Кейн від злого злочинного боса.

В образі Харлі Квінн в цьому супергеройському екшені повернеться Марго Роббі, а роль Мисливиці виконає зірка «Скотта Пілігрима» Мері Елізабет Вінстед.

Костюм Чорної канарки, відомої своїм криком, що збиває з ніг, одягне Джерні Смоллетт, яка знімалася в серіалах «Справжня кров», «Вогні нічної п'ятниці» і «Анатомія пристрасті».

Також стало відомо, що роль відважної поліцейської Рене Монтойї зіграє Розі Перес, на чиєму рахунку є номінація на премію «Оскар» за другорядну роль у драмі «Безстрашний».

Режисером нового проекту кіновсесвіту DCEU, чи зйомки стартують в кінці цього року або на початку наступного, виступає Кеті Янь, яка прославилася завдяки своєму режисерському дебюту «Мертві свині».

У світовий прокат «Хижі пташки» імовірно увірвуться 6 лютого 2020 року. У тому ж році на екрани прибуде «Диво-жінка 2» з Галь Гадот, чиї зйомки вже добігають кінця, так що дата прем'єри «Хижих пташок» може змінитися.

1953 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: