Яскравий постер фільму «Марія – королева Шотландії» з Марго Роббі та Сіршею Ронан

5 листопада 2018,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі представила новий постер історичної драми «Марія – королева Шотландії», де вона зіграла разом з Сіршею Ронан.

«Не кланяються нікому.»

Роббі опублікувала свіжий постер своєї наступної драматичної картини «Марія – королева Шотландії» в Instagram, і на цьому постері вони з Ронан постають в образах двох королев, сестер і суперниць: Єлизавети I та Марії Стюарт, які одягнені в розкішні золоті сукні.

Розширений синопсис фільму «Марія – королева Шотландії», який зняла британський режисер Джозі Рурк, повідомляє:

Картина буде досліджувати тривожне життя харизматичної Марії Стюарт, яка в 16 років стала королевою Франції, а в 18 — вдовою. Марія відмовляється знову виходити заміж, незважаючи на тиск двору. Замість цього вона повертається до рідної Шотландії, щоб повернути свій законний трон. Але Шотландія і Англія знаходяться під владою її двоюрідної сестри королеви Єлизавети I. Кожна молода королева тримає свою сестру в страху і благоговінні. Змагаючись за владу і за кохання, жінки-правительки в чоловічому світі повинні вирішити, обрати шлюб чи незалежність. Маючи намір не бути маріонеткою в чужих руках, Марія висуває свої претензії на англійський трон, погрожуючи суверенітету Єлизавети. Зрада, бунти і змови в кожному дворі підривають обидва трони — і змінюють хід історії.

Разом з Роббі та Ронан в цій історії зіграють Девід Теннант, Джемма Чан, Гай Пірс, Джо Елвін, Джек Лауден і Брендан Койл.

Дивіться офіційний український трейлер картини «Марія – королева Шотландії», який показує протистояння двох королев.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і побачити інші постери.

Драма «Марія – королева Шотландії» прибуде в українські кінотеатри на початку наступного року, 17 січня 2019 року.

2096 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: