Трейлер мультфільму «Камуфляж і шпигунство» з Віллом Смітом і Томом Голландом

1 листопада 2018,  15:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила перший офіційний трейлер свого майбутнього шпигунського мультфільму «Камуфляж і шпигунство».

«Камуфляж і шпигунство» є анімаційною комедією, чиї події розвиваються в небезпечному світі міжнародного шпигунства. Супершпигун Ленс Стерлінг (Вілл Сміт) і молодий вчений Волтер Бекетт (Том Голланд) є абсолютними протилежностями. Ленс спокійний, вкрадливий і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом і винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Але коли події приймають несподіваний оборот, Ленс і Волтер змушені покладатися лише один на одного. І якщо ця дивна парочка не зможе працювати як єдина команда, весь світ опиниться в небезпеці.

Також в даній анімації прозвучить голос колеги Голланда по всесвіту Marvel Карен Гіллан (Небула з «Вартових Галактики»).

У світовий прокат мультфільм «Камуфляж і шпигунство» вийде в січні 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його української прем'єри.

2400 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: