Фічуретка «Народження зірки» про пошуки голосу Еллі і створення пісні «Shallow»

30 жовтня 2018,  02:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леді Гага розповідає про те, як вона знайшла голос своєї героїні, в новій фічуретці музичної мелодрами «Народження зірки».

«Tell me something boy
Aren't you tired tryin' to fill that void?
Or do you need more?
Ain't it hard keeping it so hardcore?»

Ключовою піснею у відносинах головних героїв картини «Народження зірки» згасаючої зірки кантрі-музики Джексона Майна (Бредлі Купер) та молодої співачки Еллі (Гага) — є композиція «Shallow», і в новому закулісному відео Гага каже, що завдяки цій пісні їхні герої закохуються, але коли вони писали її разом з Марком Ронсоном, то ніхто з них не підозрював, що вона стане такою важливою складовою і фактично центром цієї історії.

Еллі на ходу складає цю пісню про Джексона, коли вони сидять поряд з магазином на вулиці, а після вони виступають з нею дуетом на великій сцені.

Гага зізнається в фічуретці:

Коли я писала музику для цього фільму, мені потрібно було думати про Еллі як про іншу людину, а я ніколи такого не робила. Я почала зі звуку для неї, який навіть [з фоном в стилі] поп-музики не був схожий ні на що, що я робила раніше.

Минулого тижня Гага представила третій кліп на пісню з мюзиклу «Народження зірки», яка називається «I'll Never Love Again».

Ви вже можете побачити картину Купера в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Народження зірки» ви знайдете в нашій афіші.

1596 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: