Мередіт Грей була на невдалому побаченні з Тедом із «Як я зустрів вашу маму»

29 жовтня 2018,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джош Реднор приєднався до касту серіалу «Анатомія пристрасті», де зіграв хлопця, з яким головна героїня Мередіт Грей пішла на побачення наосліп.

Зірка ситкому «Як я зустрів вашу маму» втілив у 15 сезоні «Анатомії пристрасті» потенційний любовний інтерес героїні Еллен Помпео, як раніше писав журнал Entertainment Weekly.

Звати цього любовного інтереса Джон, і він дебютував в серіалі в 4 серії 15 сезону, яка називається «Мама Knows Best» («Мамі краще знати»).

У них з Мередіт було побачення наосліп, і в один момент Джон зрозумів, що насправді він повинен був зустрітися з іншою жінкою, яку побачив біля бару, але не засмутився з цього приводу, оскільки йому сподобалася Мередіт.

Після ресторану вони вирушили на прогулянку, де говорили про подорожі, і все йшло добре, поки Джон не сказав, що йому не подобається зустрічатися з самотніми матерями, оскільки діти «роблять їх зневіреними та змушують їх все прискорювати». Мередіт це відштовхнуло, вона повідомила Джону, що у неї троє дітей, і що вона не відчуває, ніби вони її до чогось примушують. Вона попрощалася з Джоном і пішла геть.

Після такого фіналу сумнівно, що Джон ще з'явиться в майбутніх серіях серіалу. А що ви думаєте з приводу цього побачення і пари Мередіт/Джон? Пишіть в коментарях.

Нова серія «Анатомії пристрасті» вийде 2 листопада за українським часом.

4647 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: