Перший погляд на чорний костюм Супермена у кросовері Arrowverse

28 жовтня 2018,  02:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В майбутньому кросовері серіалів «Стріла», «Флеш» та «Супергьорл» Супермен з'явиться в своєму чорному супергеройському костюмі.

У середині місяця, 15 жовтня, актор Тайлер Хеклін, який в серіалах Arrowverse грає Кларка Кента/Супермена, поділився в соцмережах знімком, де він знову з'являється в образі Людини із сталі:

Повернувся в чорному! Ми починаємо знову... @stephenamell @grantgust #супергьорл #стріла #флеш #супермен

Поряд з Суперменом на фотографії стоять Грант Гастін (Флеш) та Стівен Амелл (Зелена стріла), і Гастин виглядає вельми здивованим тим, що відбувається на зйомках.

І це не дивно, оскільки чорний костюм Супермена не єдина шокуюча річ, яку готує канал The CW в цій трисерійній історії. Наприклад, офіційний постер кросовера «Elseworlds» показав Гастіна в образі Зеленої стріли, а Амелла в образі Флеша.

В кросовері «Elseworlds» («Інші світи») Зелена стріла (Амелл), Флеш (Гастін) та Супергьорл (Мелісса Бенойст) вирушать в Готем, щоб зловити злого доктора Джона Дігана (Джеремі Девіс), і зустрінуть там нову супергероїню Бетвумен (Рубі Роуз).

Яким чином Зелена стріла і Флеш поміняються місцями, залишається лише гадати.

Разом з Суперменом у цих серіях також з'явиться його кохана Лоїс Лейн, яку втілить зірка серіалу «Грімм» Бітсі Таллок.

Кросовер розпочнеться серією «Флеша» 9 грудня, після чого продовжиться серією «Стріли» 10 грудня і завершиться серією «Супергьорл» 11 грудня.

5023 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: