Фінальний трейлер картини «Богемна рапсодія» з Рамі Малеком

25 жовтня 2018,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри очікуваного музичного байопіку «Богемна рапсодія» студія 20th Century Fox поділилася його епічним фінальним трейлером.

Офіційний синопсис фільму «Богемна рапсодія», над яким працювали режисери Брайан Сінгер і Декстер Флетчер, каже:

«Богемна рапсодія» — це фільм-посвята ансамблю Queen, їхній музиці та видатному солістові Фредді Мерк'юрі, який кинув виклик стереотипам та відкинув умовності, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Фільм простежує карколомний злет Queen завдяки культовим пісням і революційному звучанню, майже розпад групи, коли спосіб життя Мерк'юрі вийшов з-під контролю, та їхнє тріумфальне возз'єднання напередодні благодійного концерту Live Aid, де група на чолі зі смертельно хворим Мерк'юрі продемонструвала один з найвеличніших виступів в історії рок-музики.

Роль Фредді Мерк'юрі виконує зірка серіалу «Пан Робот» Рамі Малек.

Щоб «не виглядати пародією на Фредді», проте передати в кадрі його артистизм, Малек наполегливо тренувався кожну вільну хвилину на зйомках, повідомив актор у новій фічуретці.

Колег Фредді по групі Queen втілюють Джозеф Маццелло (Джон Дікон), Бен Гарді (Роджер Тейлор) та Гвілім Лі (Брайан Мей).

Компанію їм в кадрі складуть Люсі Бойнтон, Майк Майєрс, Ейдан Гіллен, Том Голландер і Аллен Ліч.

Допрем'єрні покази «Богемної рапсодії» пройдуть у деяких містах України у середу, 31 жовтня. В широкий український прокат картина про Фредді Мерк'юрі та Queen вийде у четвер, 1 листопада.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Богемна рапсодія» на нашому сайті.

2534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: