Фічуретка «Людина-мураха та Оса» показала зйомки найдивнішої та найсмішнішої сцени

24 жовтня 2018,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» Пол Радд та Еванджелін Ліллі розповідають у новій фічуретці, що складніше всього їм було зніматися в сцені, де Радд зображував Джанет ван Дайн.

В сиквелі «Людини-мурахи» Скотт (Радд), Гоуп (Ліллі) та Генк (Майкл Дуглас) об'єднуються, щоб врятувати Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), мати Гоуп і дружину Генка, з квантового виміру. Оскільки Скотт вже бував у тому вимірі, у них з Джанет встановився зв'язок, і в одній зі сцен Джанет через Скотта зв'язується з Гоуп та Генком.

У цій складній сцені Радд дуже намагався зобразити материнську ніжність до Ліллі та романтичну ніжність до Дугласа, чим знатно смішив акторів і всю знімальну команду, як показує фічуретка.

У відео Ліллі зізнається, що їй було «дуже важко дивитися в очі Радда і не відчувати романтичного настрою», але врешті-решт акторам вдалося правдоподібно зобразити, ніби в Радда дійсно вселилася Пфайффер.

Дивіться також вирізану сцену фільму «Людина-мураха та Оса», яка показує жителів квантового виміру.

Супергеройський екшен Пейтона Ріда вже доступний на Blu-ray.

Радд, Ліллі, Дуглас і Пфайффер повернуться в блокбастері «Месники 4», чия українська прем'єра відбудеться 2 травня 2019 року.

2110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: