Кріс Гемсворт завершив зйомки у спін-оффі «Люди в чорному 4»

19 жовтня 2018,  00:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення своїх зйомок у науково-фантастичному екшені «Люди в чорному 4» його зірка Кріс Гемсворт поділився свіжими закулісними фотографіями.

У середу, 17 жовтня, Гемсворт порадував своїх підписників в Instagram четвіркою свіжих фотографій зі зйомок очікуваного фільму «Люди в чорному 4» та повідомив в описі до них, що він поки вішає свій чорний костюм у шафу:

Це кінець зйомок фільму «Люди в чорному» для мене! Від Лондона до Марокко, до Італії та Нью-Йорка. Спасибі всім вам, фантастичний акторський склад і команда, які брали участь в цій епічній подорожі, і нашому режисерові Ф. Гері Грею, спасибі за веселі часи, багато сміху та відмінні спогади. Не можу дочекатися, коли ми покажемо вам, що ми зробили. Побачимося скоро.

На фото Гемсворт позує разом з колегою по цій пригоді Тессою Томпсон, яка теж грає агента в чорному, та режисером Ф. Гері Греєм.

Нижче на п'ятій фотографії ви можете побачити Гемсворта і Томпсон в марокканській пустелі, де також проходили зйомки фільму.

Зараз Гемсворт втілює харизматичного лідера культу в трилері «Погані часи у „Ель Роялі“», який вийшов в український прокат 11 жовтня.

Прем'єра «Людей в чорному 4» відбудеться у травні 2019 року.

2279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: