Зендея літає з Томом Голландом на зйомках «Людини-павука 2»

18 жовтня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжі фотографії зі знімального майданчика супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» показують новий чорно-червоний костюм головного героя.

Минулого тижня знімальний процес сиквела фільму «Людина-павук: Повернення додому» розгорнувся на вулицях Нью-Йорка, де знімалися сцени за участю Тома Голланда (Пітер Паркер) і Зендеї (ЕмДжей).

Голланд в новому костюмі Людини-павука літав на тросах разом з Зендеєю, імовірно рятуючи її героїню, яка не звикла до таких польотів. Актриса міцно обхопила Голланда руками і ногами, щоб не впасти, а після легкого приземлення дала супергероєві п'ять.

На ЕмДжей в цих сценах були одягнені укорочені чорні джинси, біла футболка з принтом Жанни д'Арк, чорний піджак і чорні конверси.

Гортайте до кінця, щоб побачити милу Зендею на руках у Голланда і роздивитися новий костюм Людини-павука з усіх боків. Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші фото зі зйомок в Нью-Йорку.

Раніше зйомки сиквела Джона Воттса проходили у Венеції, Празі та Лондоні, як повідомив Голланд в недавньому закулісному відео.

В українські кінотеатри фільм «Людина-павук: Далеко від дому» прибуде наступного літа, 4 липня 2019 року.

3513 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: