Другий трейлер 2 сезону «Зоряний шлях: Діскавері»

8 жовтня 2018,  20:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Діскавері», який нагадує про цінності Зоряного флоту, дражнить загадковими видіннями і радить пристебнути ремені.

Новий капітан корабля USS Discovery Крістофер Пайк (зірка серіалу «Надлюди» Енсон Маунт) говорить в трейлері, що «Зоряний флот це обіцянка того, що я віддам своє життя за вас, а ви віддасте своє життя за мене», тому вони нікого не кинуть напризволяще. І поки USS Discovery продовжує борознити космічні простори, Майкл (Сонекуа Мартін Грін) фіксує загадкові червоні сигнали, які були розкидані по всій галактиці. З цими сигналами пов'язаний її прийомний брат Спок, і виявляється, що у них обох було одне і те ж видіння Червоного ангела, який з'явився в найважчий момент і приніс надію. Команда вирушає на пошуки джерела цих сигналів, і є ймовірність, що вони можуть виявитися пасткою. Разом з цим відео показує повернення капітана Філіппи Джорджіу (Мішель Йео).

В кінці трейлер розкриває, що прем'єра 2 сезону серіалу «Зоряний шлях: Діскавері» відбудеться 18 січня, і що його нова серія буде з'являтися щотижня.

2967 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: