Кріс Еванс більше не буде Капітаном Америка

6 жовтня 2018,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощай, Кеп. Зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Кріс Еванс прийняв рішення назавжди повісити свій супергеройський костюм у шафу.

У четвер, 4 жовтня, 37-річний актор, відомий завдяки ролі Стіва Роджерса/Капітана Америка у фільмах MCU, підірвав Інтернет повідомленням про свій вихід зі світу супергероїв, яке він опублікував у Твіттері:

Офіційно закінчив зйомки в «Месниках 4». Це був емоційний день, якщо не сказати по-іншому. Грати цю роль протягом останніх 8 років було для мене честю. Всім перед камерою і за камерою, і глядачам, спасибі вам за спогади! Навіки вдячний.

Очевидно, що фільм «Месники 4» буде для актора останнім у всесвіті Marvel, що не може не засмучувати, адже Еванс є учасником оригінальних Месників і за ці роки став для глядачів справжнім Капітаном Америка.

Вперше він зіграв цю супергеройську роль у дебютному сольнику Кепа «Перший месник», чия прем'єра відбулася в 2011 році. Після чого його Капітан Америка виконав головну або основну роль у супергеройських екшенах «Месники» (2012), «Перший месник: Друга війна» (2014), «Месники: Ера Альтрона» (2015), «Перший месник: Протистояння» (2016) та «Месники: Війна нескінченності» (2018). Плюс у нього були камео в декількох інших главах MCU.

Прощання Еванса натякає на те, що глядачам варто готуватися до трагічного фіналу його Стіва Роджерса в «Месниках 4», але це ще не означає, що MCU назавжди втрачає супергероя Капітана Америка. Адже в коміксах один псевдонім часто використовують декілька персонажів по черзі.

Чи будете ви сумувати за Кепом? Залишайте свою думку про видхід Еванса зі світу Marvel в коментарях.

Прем'єра «Месників 4» відбудеться 2 травня 2019 року.

3044 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: