Карен Гіллан згадала свою останню серію «Доктора Хто»

4 жовтня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Доктора Хто» Карен Гіллан відначила 6 років з тих пір, як знімалася у своїй останній серії з Меттом Смітом і Артуром Дарвіллом.

Минулої суботи 30-річна шотландська актриса поділилася у своєму Instagram фотографією зі зйомок серії «Ангели захоплюють Манхеттен», які проходили в Нью-Йорку:

6 років пройшло [зі зйомок] на Манхеттені з цими двома ледарями.

«Ангели захоплюють Манхеттен» є 5 серію 7 сезону «Доктора Хто», в якій Доктор з Пондами і Рівер билися з навалою Плачучих ангелів. І в результаті їм довелося попрощатися назавжди.

Після Гіллан повернулася в камео у фінальній серії Сміта «Час Доктора».

З тих пір як актриса покинула знаменитий британський серіал, вона вирушила підкорювати Голлівуд, з чим поки успішно справляється: Гіллан грає суперлиходійку Небулу у фільмах MCU, як «Вартові Галактики» і «Месники: Війна нескінченності», та виконує головну жіночу роль у франшизі «Джуманджі».

Серіал «Доктор Хто» з новими серіями повертається цієї неділі, 7 жовтня.

Українські глядачі зможуть побачити дебютну серію його 11 сезону «Доктор Хто: жінка, яка впала на Землю» на великому екрані під час спеціальних показів, які пройдуть 7 і 8 жовтня у Києві, Львові, Харкові, Полтаві, Дніпрі, Кривому Розі, Чернігові, Луцьку та Херсоні.

3545 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: