Іполіта та Антіопа повернуться в сиквелі «Диво-жінки»

28 вересня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» офіційно приєдналися актриси Конні Нільсен і Робін Райт, які знову втілять амазонок-наставниць Діани Принс.

Діана Принс (Галь Гадот) возз'єднається зі своєю матір'ю королевою Іполітою і тіткою генералом Антіопою в своїй другій сольній пригоді, чиї події будуть розвиватися в 1984 році.

Антіопа загинула в битві з німецькою армією в першій «Диво-жінці», тому швидше за все в сиквелі вона з'явиться у флешбеку.

Після подій «Диво-жінки» Нільсен вже одного разу повернулася на великий екран в образі Іполіти — вона повела за собою в бій амазонок у масштабному епізоді битви з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіран Хайндс) у фільмі «Ліга справедливості». Планувалося, що в «Лізі» також з'явиться Антіопа, але цього так і не відбулося.

Разом з Діаною в сиквелі повернеться Стів Тревор (Кріс Пайн), який виглядає цілком живим на своєму першому кадрі.

Компанію їм складуть Барбара Мінерва (Крістен Віг), відома як суперлиходійка Гепарда, і поки безіменний персонаж у втіленні Педро Паскаля.

В українські кінотеатри супергеройська картина «Диво-жінка 1984», яку знімає режисер першої частини сольних пригод Діани Принс Петті Дженкінс, прибуде 31 жовтня 2019 року.

3197 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: