Кіану Рівз і Вайнона Райдер говорять про кохання у фрагменті «Екзотичного весілля»

23 вересня 2018,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вайнона Райдер намагається пояснити Кіану Рівзу тонкощі людської натури в новому фрагменті романтичної комедії «Екзотичне весілля».

Френк (Рівз) і Ліндсі (Райдер) знайомляться в літаку і дізнаються, що направляються на одне весілля. Френк їде на весілля до свого зведеного брата, який є колишнім нареченим Ліндсі. Ліндсі сподівається таким чином поставити для себе остаточну крапку в своїх відносинах з колишнім, і в даному фрагменті Френк каже, що він «не розуміє, чому вона все ще закохана в його брата Кіта після всього того, що він їй зробив». Ліндсі відповідає, що він «не розбирається в людській натурі», і що «коли кохана людина робить тобі боляче, ти не перестаєш її раптом любити». Френк відзначає, що це «нераціонально», і запитує у Ліндсі, чи не хотіла б вона просто «побажати колишньому щастя і жити далі», на що вона говорить йому, що «більша частина її хоче, щоб Кіта знайшли в крижаній річці».

Ви все ще можете застати фільм Віктора Левіна в українських кінотеатрах. Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви знайдете в нашій афіші.

2435 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: