Перша фічуретка «Зачарованих» повідомляє деталі про перезапуск

13 вересня 2018,  20:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст нового фентезійного серіалу «Зачаровані» розкриває у своїй першій фічуретці, що їх перезапуск буде «сучасним, лякачим, інтригуючим, веселим, надихаючим і про сильних жінок».

Ґрунтуючись на культовому серіалі «Зачаровані» («Всі жінки – відьми»), перезапуск розповість про сестер Мел (Мелоні Діас) та Меггі Вера (Сара Джеффері), які після смерті матері дізнаються, що у них є зведена старша сестра Мейсі Вон (Мадлен Манток). Опинившись з нею під одним дахом, дівчата отримують свої чарівні сили, і незабаром сестрам відкривається, що вони є могутніми відьмами, які повинні захищати світ від зла в його різноманітних проявах.

У перезапуску будуть присутні «відсилання до оригіналу, але сам по собі серіал буде чимось абсолютно новим», відзначають в фічуретці Діас та Джеффері.

Компанію трьом сестрам в їхніх пригодах складуть ангел-охоронець Гаррі Грінвуд (Руперт Еванс), друг Мейсі Гелвін Бердетт (Сер'Даріус Блейн) і детектив Ніко Хамада (Еллен Тамакі).

На початку місяця з'явився офіційний постер перезапуску «Зачаровані», який представив нову «Силу трьох».

Перша серія нового серіалу про сестер-відьом, чий розширений трейлер дивіться нижче, вийде 15 жовтня за українським часом.

1656 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: