Капітан Марвел показала свій супергеройський костюм на обкладинці EW

7 вересня 2018,  14:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський журнал Entertainment Weekly помістив на обкладинку свого вересневого номера Брі Ларсон в образі супергероїні Капітан Марвел, чий сольний фільм вийде навесні 2019 року.

Події супергеройського екшену «Капітан Марвел» будуть розвиватися в 1990-х роках, тобто до збору Месників і задовго до Війни нескінченності, яка перевернула світ MCU цієї весни. Фільм буде слідувати за земним пілотом Керол Денверс, яка вступає в контакт з іншопланетною расою крі і отримує від них суперздібності. Вона бере псевдонім Капітан Марвел і стає однією з наймогутніших супергероинь у всесвіті.

Обкладинка EW і дебютний кадр з Ларсон демонструють класичний червоно-синій костюм цієї супергероїні з коміксів Marvel. На її грудях красується золота зірка символ Капітана Марвел, який ми вже бачили в сцені після титрів фільму «Месники: Війна нескінченності», коли Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) відправив їй сигнал лиха.

Крім того, у неї буде синьо-зелений костюм в стилі крі, в якому актрису можна було помітити на зйомках на початку року.

Журнал EW розкриває, що її історія буде нетиповим супергеройським сольником, оскільки на його початку у Керол вже є суперсили. Вона залишила своє земне життя і приєдналася до елітної військової команди Старфорс (Starforce) на планеті крі Хала.

В інтерв'ю для EW Ларсон описує свою супергероїню наступним чином:

Вона не може бути ніким, як самою собою. Вона може бути агресивною, вона може бути запальною, а також вона може бути трохи інвазивною і прямо перед вашим обличчям. Вона також швидко метикує, що робить її дивовижною в битві, оскільки вона кидається туди першою і не завжди чекає наказів. Але те, що вона не чекає наказів, для деяких є недоліком її характеру.

На другому кадрі Керол постає в рок-наряді з 1990-х: джинсах, футболці групи Nine Inch Nails, шкіряній куртці та кепці з логотипом організації Щ.И.Т., на яку вона працює на Землі.

Ф'юрі також буде присутній в першому сольнику MCU про жінку-супергероїню, а разом з ним повернуться агент Щ.И.Т. Філ Колсон (Кларк Грегг) та іншопланетяни Ронан (Лі Пейс) і Корат (Джимон Хонсу), які з'явилися в «Вартових Галактики».

Нових героїв втілять актори Джуд Лоу, Джемма Чан і Бен Мендельсон.

Мати Керол зіграє номінантка на премію «Оскар» Аннетт Бенінг.

Режисерами нової пригоди від Marvel Studios виступають Анна Боден і Райан Флек.

«Капітан Марвел» вийде в український прокат 7 березня 2019 року, напередодні Міжнародного жіночого дня.

5154 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: