Роберт Дауні мол. продовжує дражнити флешбеками «Шерлока Холмса»

28 серпня 2018,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протягом одного місяця Роберт Дауні мол. поділився двома старими фотографіями із собою в образі Шерлока Холмса, натякаючи, що третя частина його пригод вже не за горами.

У середині літа, 22 липня, Дауні опублікував в Instagram промо-фотографію з собою в образі Холмса та Джудом Лоу в образі Ватсона з інтригуючим підписом:

Чи є шанс, що ви за нами скучили?

Після звичайних хештегів, які повідомляють, що фото було зроблено в 2009 році, тобто в рамках промо-фотосесії першого «Шерлока Холмса», актор додав скромний хештег #endlesspossibilities (#безкінечніможливості).

А менш ніж за місяць, 17 серпня, він поділився фотографією зі зйомок другого фільму цієї франшизи «Шерлок Холмс: Гра тіней» (2011), де компанію йому складає Едді Марсан в образі Лестрейда:

Немає нічого більш невловимого, ніж очевидний факт...

«Шерлок Холмс 3» вже давно чекає своєї черги, але щільний графік Marvel не давав йому здійснитися. Нарешті Дауні звільнився від «Месників» (принаймні на найближчі кілька років) і завершив зйомки в сімейній картині «Подорож Доктора Дуліттла», так що його наступним проектом буде третя частина пригод легендарного детектива.

Поки Дауні та Лоу є єдиними офіційно підтвердженими учасниками «Шерлока Холмса 3», і, за чутками, до них може приєднатися Рейчел МакАдамс.

Прем'єра «Шерлока Холмса 3», яким збирається зайнятися творець перших двох фільмів Гай Річі, очікується в грудні 2020 року.

4500 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: