Як знімали битву з Таносом для фільму «Месники: Війна нескінченності»

18 серпня 2018,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Масштабна битва Месників і Вартових Галактики з суперлиходієм Таносом на його рідній планеті Титан стала одним із найбільш вражаючих епізодів не тільки супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», а і фільмів MCU в цілому.

Свіжа фічуретка фільму, яку компанія Marvel Studios представила на честь його виходу на Blu-ray, показує цікаві моменти зі зйомок цієї епічної битви, в якій актори Роберт Дауні мол., Кріс Претт, Бенедикт Камбербетч, Том Голланд, Пом Клемент'єфф, Дейв Батіста і Джош Бролін знімалися у свій перший день зйомок. Для цього епізоду в павільйоні студії були зроблені декорації загиблого Титану і повішений величезний зелений екран, на тлі якого тут літають на тросах Претт та Батіста. А Бролін, який втілює Таноса, одягнений у костюм для захоплення руху, на спині якого кріпиться палиця з обличчям суперлиходія, яка показує акторам, якого зросту буде його персонаж на екрані.

Дивіться також нове закулісне фото блокбастера «Месники: Війна нескінченності» від Карен Гіллан, яке показує, як знімали сцену тортур Небули.

14127 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: