Каст «Пагорба одного дерева» веселиться на зйомках фільму «Різдвяний контракт»

17 серпня 2018,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хіларі Бертон, Денніл Еклс, Роберт Баклі та Ентвон Теннер возз'єдналися на знімальному майданчику свого нового проекту «Різдвяний контракт».

«Різдвяний контракт» («The Christmas Contract») об'єднає акторів знаменитого молодіжного серіалу «Пагорб одного дерева», відомого також як «Школа виживання».

Спочатку повідомлялося про участь у проекті Бертон, Еклс, Баклі і Теннера, а нещодавно до акторського складу «Різдвяного контракту» приєднався ще один актор «Пагорба одного дерева» Тайлер Хілтон. Сподіваємося, що він заспіває у фільмі.

У «Різдвяному контракті» Бертон виконує роль веб-дизайнера Джолі, яка після розриву з хлопцем повертається додому в Луїзіану. Еклс грає її найкращу подругу Наомі, а Баклі втілює брата Наомі Джека, який погодиться прикинутися хлопцем Джолі, коли її колишній привезе у місто свою нову дівчину.

Актори були раді такій можливості возз'єднатися влітку для святкової історії з ялинкою та різдвяними светрами, як показують веселі закулісні фотографії зі зйомок.

У червні Теннер, чия роль у фільмі не розголошується, поділився милим селфи зі знімального майданчика з Бертон, яка цілує його в щоку:

Ні в кого немає такої сестри, як у мене. @hilarieburton

Після чого він опублікував спільне фото з Еклс в смішному різдвяному светрі з оленем:

Я і мила @danneelackles512. Це завжди радість працювати з нею. #oth #christmascontract

А ось ще більш святковий знімок з Бертон і Баклі на тлі прикрашеної гірляндами та іграшками ялинки з Instagram останнього:

Ніколи не рано починати свою кампанію для святкової «Еммі». #FYC #HolidayEmmy2018

Прем'єра сімейного фільму «Різдвяний контракт», який знімає Моніка Мітчелл, відбудеться на американському телебаченні у грудні.

2585 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: