Як знімали сцену тортур Небули для «Війни нескінченності»

17 серпня 2018,  15:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карен Гіллан поділилася новою фотографією з собою в образі Небули за лаштунками блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

30-річна шотландська актриса опублікувала в Instagram знімок з Небулою на підставці на тлі синього екрану під час зйомок сцени тортур її героїні прийомним батьком Таносом (Джош Бролін, який залишився за кадром):

За лаштунками «Месників: Війна нескінченності» з режисерами — братами Руссо.

На фото режисери Ентоні і Джо Руссо дають вказівки Гіллан щодо сцени, в якій Танос за допомогою одного з Каменів Нескінченності розтягує Небулу на частини, щоб Гамора (Зої Салдана) розкрила йому місцезнаходження Каменя Душі.

За допомогою спецефектів підставку прибрали, і Небула опинилася підвішена на висоті півтора метра над землею на сріблястих нитках.

Зворушлива гра Гіллан і Салдани, чиї екранні сестри нарешті перестали воювати і почали оберігати одна одну, зробила цей епізод одним з найдраматичніших у фільмі.

На противагу цій драматичній сцені дивіться також веселе відео зі зйомок блокбастера «Месники 4», де Гіллан співає, поки гримери знімають з неї складну маску Небули.

Небула повернеться в супергеройському екшені «Месники 4», який прибуде в кінотеатри 2 травня 2019 року. Його режисерами є незмінні брати Руссо.

43990 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: