Рубі Роуз стане Бетвумен в світі Arrowverse

8 серпня 2018,  21:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До супергероїв всесвіту Arrowverse в кінці року приєднається Бетвумен, роль якої виконає зірка серіалу «Помаранчевий – хіт сезону» Рубі Роуз.

Роуз буде грати супергероїню Бетвумен в серіалах телевсесвіту Arrowverse та в своєму сольному серіалі, який буде називатися просто «Бетвумен», повідомив у вівторок сайт TVLine.

Канал The CW збирається адаптувати комікси про пригоди Кейт Кейн, другої інкарнації Бетвумен у світі DC, яка була представлена в 2006 році.

Кейт є «відкритою лесбіянкою», і її описують як «висококваліфікованого вуличного бійця».

Продюсери спочатку шукали акторку-лесбіянку на роль Бетвумен, і вони в цьому досягли успіху: Роуз відкрила рідним, що є лесбіянкою, в 12 років.

Події «Бетвумен» будуть відбуватися в знаменитому Готемі, рідному місті Бетмена. Сценарій пілотної серії напише Керолайн Дріс, яка так само є відкритою лесбіянкою.

Вперше про приєднання супергероїні до світу Arrowverse стало відомо в липні, коли канал The CW поділився трейлером (див. нижче) за участю основних героїв серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня» та «Чорна блискавка», в кінці якого з'явився логотип Бетвумен.

Героїня Готема дебютує на екрані в кросовері перелічених вище серіалів, який відбудеться в грудні.

Після серіалу «Помаранчевий – хіт сезону», роль в якому принесла Роуз популярність, акторка зіграла в екшенах «Обитель зла: Фінальна битва», «Три ікси: Реактивізація» та «Джон Уік 2», заспівала в «Ідеальному голосі 3», а з четверга її можна буде побачити в кінотеатрах України у фільмі «Мег» з Джейсоном Стейтемом.

Прем'єра сольного серіалу «Бетвумен» очікується в 2019 році.

5750 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: