Груповий постер «Аквамена» показав героїв Дольфа Лундгрена та Віллема Дефо

2 серпня 2018,  19:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con у липні був представлений новий постер супергеройського екшену «Аквамен», який зібрав разом 7 його основних персонажів та оточив їх безліччю інших підводних мешканців.

Фільм Джеймса Вана буде новою главою супергеройського всесвіту DCEU і повідає історію становлення Артура Каррі, відомого як Аквамен. Артур дізнається про те, що є наполовину людиною, а наполовину атлантом. Його матір'ю була королева підводного царства Атлантида, і тепер Артур повинен відправитися туди, щоб захистити обидва світи від руйнування.

На груповому постері Артур Каррі (Джейсон Момоа) знову постає з оголеним торсом та в своєму земному вбранні, яке складається з джинсів і ременя з ланцюжком.

Одразу за ним зображена його майбутня дружина Мера (Ембер Герд), яка відправляється на поверхню, щоб розшукати Артура та привести його в Атлантиду.

Далі на постері присутні мати Артура королева Атланна (Ніколь Кідман), чий костюм ви можете розглянути детальніше на обкладинці журналу Entertainment Weekly, а також нам вперше показують головного наукового радника Атлантиди Нуйдіса Валко (Віллем Дефо) з мечем в руках і короля Нерея (Дольф Лундгрен) в шоломі та бойових обладунках.

Зверху над героями нависають гігантські голови суперлиходіїв фільму в особі зведеного брата Аквамена Орма (Патрік Вілсон), відомого як Повелитель океанів, та Чорної манти (Яхья Абдул-Матін II).

Дивіться перший український трейлер «Аквамен», який був показаний на Comic-Con разом з трейлери фільмів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», «Шазам!» та «Ґодзілла: Король монстрів».

В українські кінотеатри «Аквамен» припливе в кінці року, 20 грудня.

7429 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: