Український ТБ-ролик і нові кадри «Альфа»

27 липня 2018,  23:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коді Сміт-Макфі заводить дружбу з вовком на нових кадрах пригодницької драми «Альфа», до чиєї прем'єри залишилося менше місяця.

«Альфа» розповість про те, як молодий хлопець Кеда на зорі часів уперше приручив дикого вовка, який став йому найкращим другом, яким зараз для людини є собака.

Офіційний синопсис фільму повідомляє, що його події відбуваються в кінці останнього Льодовикового періоду, коли по землі ще бігали мамонти:

20 000 років тому Земля була холодним і незатишним місцем, де смерть підстерігала людину на кожному кроці, а життя залежало від того, чи вдалося загнати здобич чи ні. Молодий мисливець із племені, яке за рівнем життя і культури було одним із найбільш розвинених на планеті, опиняється один на один з ворожим світом, повним смертельних небезпек. Йому доведеться зазирнути в обличчя своїм страхам і знайти дорогу додому. І, можливо, від результату його подорожі залежить доля всього людства.

Головну роль тут виконує Сміт-МакФі, відомий завдяки фільмам «Люди Ікс: Апокаліпсис» та «Світанок Планети мавп».

Компанію йому складуть Наташа Мальте («Електра»), Леонор ВарелаБлейд 2»), Йоуханнес Хейкьюр ЙоуханнессонГра престолів») та Йєнс ХультенМісія нездійсненна: Нація ізгоїв»).

Режисером історії є Альберт Х'юз, який зняв «Книгу Ілая».

Українська прем'єра картини «Альфа» відбудеться в кінці літа, 23 серпня.

2146 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: