Фічуретка трилера «Перша судна ніч» розповідає, як все починалося

11 липня 2018,  19:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори і режисер антиутопічного трилера «Перша судна ніч» («Судна ніч. Початок») розкривають нові деталі про сюжет приквела популярної франшизи в його закулісному відео.

В «Першій судній ночі», приквелі франшизи, яка стартувала в 2013 році, до влади приходить третя політична сила «Нові батьки-засновники Америки». Її керівники вирішують провести на Стейтен-Айленді, окрузі міста Нью-Йорк, експеримент, під час якого протягом 12 годин буде дозволено будь-який злочин, включаючи вбивство. Ніхто не зобов'язаний залишатися в цьому районі на період експерименту, але тим, хто залишиться, уряд заплатить $5000.

Головну роль в приквелі грає І'лан Ноель, який розповідає в фичуретці:

Ця «Судна ніч» досліджує коріння того, про що, як багато хто вірить, і могла б бути «Перша судна ніч». Нам покажуть людей, відповідальних за створення експерименту, їх мотиви, а також ми переживемо трагедію перших жертв.

Актриса Лекс Скотт Девіс, яка виконує головну жіночу роль, зазначає, що у фільму є тісний зв'язок з сучасним положенням справ в Америці:

Сагу «Судна ніч» робить страшною те, що вона реалістична через той час, в якому ми живемо зараз. Це могла б бути реальна ситуація.

Далі в фичуретці з'являються кадри з фільму, і герой Ноеля, наркобарон Дмітрі, який спочатку не хотів брати участь в експерименті, звертається до інших учасників з промовою:

Наш квартал знаходиться під облогою уряду, якому на нас плювати.

Після актор розкриває, чому багато жителів Стейтен-Айленда погоджуються на даний експеримент:

У них немає багато грошей, адже це бідна округа, тому вони готові на більш екстремальні речі.

У кінці режисер Герард МакМюррей додає:

«Перша судна ніч» відчувається особистою, оскільки я можу співвіднести себе з цими персонажами.

Відео завершується слоганом «This is America» («Це Америка»), який є відсиланням до відомої пісні репера Childish Gambino, чиєю головною темою є проблема насильства в США.

У світовий прокат «Перша судна ніч», в подіях якої також взяли участь Маріса Томей, Джоіван Вейд, Лорен Луна Велес і Патрік Даррен, вийшла 4 липня. Поки невідомо, чи добереться фільм МакМюррея до українських кінотеатрів.

2354 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: