Кевін Файгі підтвердив сиквел «Доктора Стренджа»

9 липня 2018,  14:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Самий могутній маг MCU у втіленні Бенедикта Камбербетча отримає свій другий сольник «Доктор Стрендж 2», але його доведеться почекати кілька років.

Розмовляючи з CinemaBlend про майбутнє кіновсесвіту Marvel та про плани студії на Фазу 4, президент Marvel Studios Кевін Файгі оголосив, що вони збираються знімати сиквел «Доктора Стренджа»:

Часом це питання про те, коли ці персонажі з'являться? [Доктор] Стрендж, коли б ми не зробили ще один фільм про Стренджа, що ми точно зробимо, і це станеться через певну кількість років після першого «Доктора Стренджа», але він все одно є великою частиною «Війни нескінченності».

Також Файгі додав, що разом із створенням сольних фільмів про вже улюблених персонажів студія «буде продовжувати робити різні речі»:

Це хороша проблема, щоб з нею розбиратися, коли у тебе є дуже багато улюблених персонажів, яких люди хочуть бачити частіше, і разом з цим треба зберігати нашу ключову віру в те, що ми повинні продовжувати досліджувати нюанси і робити різні речі.

Доктор Стрендж, могутній маг і хранитель Каменю Часу, зіграв ключову роль у подіях блокбастера «Месники: Війна нескінченності», хоча в кінці і став одним з тих, хто зник після клацання Таноса (Джош Бролін).

Його участь в «Месниках 4» поки офіційно не підтверджена, але після слів Файгі можна бути впевненими, що Стрендж виявиться в числі тих супергероїв, які воскреснуть.

«Месники 4» вийдуть на екрани 2 травня 2019 року. Прем'єру «Доктора Стрэнджа 2» варто очікувати не раніше 2020-2021 років.

5154 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: