Мейсі Вільямс завершила зйомки у «Грі престолів» і готується до театрального дебюту

8 липня 2018,  00:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Мейсі Вільямс попрощалася з серіалом «Гра престолів» і зі своєю героїнею Арією Старк, роль якої отримала в 12 років.

В суботу 21-річна актриса поділилася в Instagram фотографією своїх білих кросівок, заляпаних чимось, що нагадує кров, з душевним підписом:

Прощай, Белфаст. Прощай, Арія. Прощай, «Гра престолів». Яка це була радість. А тепер за пригоди, які чекають в майбутньому. #останняжінкавистояла #майже #будуспатипротягомнаступнихчотирьохроків #шуткуюянесплю

Серіал, який розповідає про війну декількох королів і королев за Залізний трон, вперше вийшов на екрани у 2011 році, коли Вільямс було 14 років, але про те, що вона буде грати Арію, актриса дізналася в 12 років, 7 серпня 2009 року, і кілька років тому вони з подругою і колегою по «Грі престолів» Софі Тернер увічнили цю доленосну дату у вигляді татуювань на своїх руках.

Наступним проектом Вільямс стане головна роль у п'єсі «Ти і я» авторства Лорен Гундерсон, про що вона повідомила в кінці червня.

Прем'єра постановки відбудеться в жовтні в лондонському театрі Hampstead, і для актриси це буде дебют на театральній сцені.

Побачити Арію в фінальному сезоні «Гри престолів» буде можливо навесні 2019 року. Точної дати прем'єри у сезону поки немає.

В минулому місяці з «Грою престолів» зворушливо попрощалася виконавиця ролі Дейнеріс Таргарієн Емілія Кларк.

2319 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: