Сцени після титрів фільму «Людина-мураха та Оса» підвели до «Месників 4»

7 липня 2018,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса» є дві сцени після титрів, обидві з яких пов'язані з подіями блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

Обережно, далі слідують СПОЙЛЕРИ для фільмів «Месники: Війна нескінченності» і «Людина-мураха та Оса».

Події супергеройської картини «Людина-мураха та Оса» відбуваються перед подіями «Війни нескінченності», показуючи світ до клацання пальцями Таноса (Джош Бролін), який стер половину живих істот у всесвіті. Але незабаром після хеппі-енду для возз'єднаного сімейства Пімів/ван Дайнів настає час «Ч».

Перша сцена, яку показують посеред титрів, відправляє глядача на дах будинку, де стоїть фургон із зменшеним тунелем в квантову область. Генк (Майкл Дуглас), Джанет (Мішель Пфайффер) і Хоуп (Еванджелін Ліллі) відправляють туди Скотта (Пол Радд), щоб він добув енергії для лікування Ави (Ханна Джон-Кеймен), яка щойно була головною суперлиходійкою фільму, а після порятунку стала їх подругою.

Скотт зменшується в костюмі Людини-мурахи і відправляється в квантову область, як раптом Генк, Джанет і Хоуп, які залишилися керувати місією за пультом на даху, втрьох обертаються на попіл після клацання Таноса.

Людина-мураха залишається один у квантовій області і, схоже, не може вибратися звідти самостійно, продовжуючи кликати Генка і Хоуп. Хоча може він і здатний повернутися в наш світ своїми силами, дізнаємося про це в «Месниках 4».

Друга і остання сцена після титрів екшену «Людина-мураха та Оса» показує будинок Скотта, де по телевізору передають екстрене повідомлення, пов'язане із зникненням половини населення планети. А після в камері з'являється той гігантський мураха з датчиком на нозі, який прикидався Скоттом. Комаха, нічого не підозрюючи, продовжує дотримуватися його розпорядку дня і безтурботно грає на барабанах, поки світ навколо нагадує фільм про зомбі-апокаліпсис.

В кінці Marvel Studios вирішили нас подражнити, спочатку написавши на екрані «Людина-мураха та Оса повернуться», а потім виправивши цю фразу на питання «Людина-мураха та Оса повернуться?», що змусило зал ахнути.

Але ми точно знаємо, що і Людина-мураха, і Оса візьмуть участь у подіях блокбастера «Месники 4», який вийде на екрани 2 травня 2019 року.

Читайте нашу рецензію на фільм «Людина-мураха та Оса», чия прем'єра відбулася в українських кінотеатрах 5 липня.

Квитки на сеанси «Людина-мураха та Оса» ви можете придбати на нашому сайті.

24209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: