Лінда Гемілтон виглядає войовничо на перших фото зі зйомок «Термінатора 6»

3 липня 2018,  01:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила парочка фотографій зі знімального майданчика шостого «Термінатора», які показують повернення Лінди Гемілтон в образі легендарної героїні Сари Коннор.

Востаннє Гемілтон можна було побачити в ролі бойової матері Джона Коннора у 1991 році, коли на екрани вийшов фільм Джеймса Кемерона «Термінатор 2: Судний день».

Тоді актрисі було 34 роки, а зараз їй — 61 рік, тобто вона стала майже в два рази старшою, але це не заважає їй виглядати приголомшливо і дуже войовничо на перших фотографіях зі знімального майданчика, якими поділився сайт The Terminator Fans.

Сара одягнена в синю футболку, штани і бронежилет кольору хакі. Замість довгого русявого волосся у неї тепер стильна коротка стрижка кольору блонд, а від сонця героїню захищають окуляри-авіатори, які додають їй ще більше крутості.

Як вам оновлений образ Сари Коннор? Залишайте свої враження у коментарях.

Разом з Гемілтон в майбутньому фільмі, над сценарієм якого працював сам Кемерон, повернеться Арнольд Шварценеггер.

Компанію ветеранам франшизи складуть актори Маккензі Девіс, Дієго Бонета і Наталія Рейс, а Гебріел Луна зіграє нову модель Термінатора.

Українська прем'єра «Термінатора 6», зйомками якого займається режисер «Дедпула» Тім Міллер, очікується в листопаді 2019 року.

6824 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: