Перший погляд на супергероїв Яструба і Голубку в серіалі «Титани»

30 червня 2018,  23:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому фантастичному серіалі «Титани» Алан Річсон і Мінка Келлі втілюють знаменитий супергеройський дует з коміксів DC Яструб і Голубка.

Серіал «Титани» розповість про Діка Грейсона (Брентон Твейтс), в минулому Робіна, який йде від Бетмена, вирішує заснувати свою супергеройську команду і стає Найтвінгом.

В цю команду увійде закохана пара Генк Гол і Доун Грейнджер. За допомогою чарівних слів вони можуть перетворюватися на Яструба і Голубку, аватарів війни і миру, які володіють надлюдськими силою, спритністю і витривалістю, а також посиленим зором, як у птахів.

Їх спільна промо-фотографія показує, що супергеройські костюми пари створені в єдиному стилі — вони будуть синього кольору з сірими латними вставками. За плечима у кожного з них є чи то плащі у вигляді крил, чи то крила у вигляді плащів. Доведеться дочекатися релізу нових фотографій або трейлера, щоб це з'ясувати.

Темний костюм Робіна, зроблений в дусі «Готема», ви можете розглянути на інших промо-фотографіях серіалу.

Офіційна дата прем'єри «Титанів», творцями яких виступають Грег Берланті, Джефф Джонс і Аківа Ґолдсман, поки не повідомляється, але вони прибудуть на екрани пізніше цього року.

11294 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: